Porsche - -

Porsche Service Center Östermalm flyttar till tillfällig adress

Vi bryr oss om våra kunder. Det är säkert.

Vi är väldigt glada för att så många vill besöka oss i tider som dessa. Samtidigt är det viktigt att vi är extra noga med säkerheten – och att alla våra besökare känner sig trygga. Därför flyttar vi från den 1 maj tillfälligt över verksamheten från vårt servicecenter på Östermalm till våra center i Smista och Danderyd. Det innebär mer utrymme för varje besökare, ökad social distans och att vi lättare kan säkerställa att lokalerna och bilarna alltid är rena och fräscha.

Ökad säkerhet och samma goda service.

Denna förändring innebär att vi kan fortsätta hålla öppet för dig som kund, samtidigt som vi kan organisera oss mer effektivt och erbjuda ett antal produkter och tjänster som medför att kontakten med oss sker på dina villkor. Oavsett om du behöver hjälp med däckskifte, leverans av bil, service eller reparation. Vi blir helt enkelt mindre sårbara för den högre frånvaro som denna situation innebär för de flesta organisationer.

Vi räknar med att åter öppna Porsche Service Center Östermalm den 1 oktober och våra öppettider under perioden 1 maj till 30 september finns på våra webbplatser.

 

Verkstad med flera Porsche-bilar