Porsche - -

Porsche Driver

Vad är Porsche Driver?

Porsche Driver är en halvdags kostnadsfri förarutbildning för dig som precis köpt en ny Porsche. Syftet med utbildningen är att du ska lära känna din bil bättre och på så sätt bli en bättre och säkrare förare. Utbildningen sker på Trosta Park under professionell ledning av Porsches certifierade instruktörer. 

Utbildningen
Du anländer till banan med din egen bil antingen kl. 08.30 eller kl.12.00 beroende på vilken grupp du är i. Kursen startar med teori som håller på i cirka 45 minuter. Här får du lära dig hur bilens olika körsystem fungerar. Instruktörerna går sedan igenom din körställning och säkerheten inne i bilen. Därefter får du ta del av tre olika körstationer.

I den första och andra stationen lär du dig först om inbromsning och undanmanöver, sedan höghastighetsbromsning.
Här får du uppleva och lära dig hur din bils högpresterande bromsar kan rädda liv i verkligheten. Den tredje stationen är en slalombana där du får känna på din Porsches styrning och chassi under stressad körning, vilket lär dig hur din bil uppför sig under extrema förhållanden.

 

Boka Porsche Driver

 


Detaljerad information

Kurstillfällen 2020
Vi genomför Porsche Driver följande datum: 28 maj, 12 juni samt 4 september.

Tid
Förmiddags gruppen kl. 08:30 - 13:00 och eftermiddags gruppen kl. 12.00-16.30 (lunch 12.00-13.00 för samtliga).

Adress
Kursen genomförs på Arlanda Test Track 1, Arlandastad.

Hitta till Test Track 1, Arlandastad

Frågor?
Har du frågor kring eventet vänligen kontakta event@porsche-stockholm.se

Porsche Försäkring

För Porsche Driver eventet på Arlanda Test Track 1 har vi en överenskommelse med Porsche Försäkring om ett utökat försäkringsåtagande. Läs mer om försäkringsvillkoren nedan. Det är viktigt att du som deltagare är medveten om att du själv är ansvarig för att din bil är rätt försäkrad för bankörning innan eventet.Bokningsvillkor
Porsche Driver är en kostnadsfri förarutbildning för dig som kund hos Porsche Center Stockholm. Anmälan är bindande och ej avbokningsbar. Vid utebliven närvaro kommer du att debiteras en avgift på 2 000 SEK exkl. moms. Denna avgift kommer att faktureras i efterhand.